Site Logo

K.MaraŞspor'a İŞ AdamlarIndan 40.000 TL

Son üç gündür ciddi sorunlar yaşanan Kahramanmaraşspor’da önemli bir gelişme daha yaşanmaya başlandı. Paralarını alamadıkları gerekçesiyle 3 gündür idmanları boykot eden futbolcuların alacaklarının ödenmesi ve takımın şampiyon olması için bugün iş adamlarından ciddi destekler gelmeye başlandı. Kipaş Holding 20.000 TL – Arsan Tekstil 10.000 TL - Akarca Mensucat 5.000 TL - Ford Kemak bayii 5.000 TL kulübe yardımda bulundu.

Kahramanmaraşspor’da patlak veren idman boykotu sonrası kahramanmaraş’ın önde gelen iş adamları harekete geçti. Takımın içinde bulunduğu zor şartlardan kurtulması için bugün iki görüşme yapan Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı ve Başkan Yardımcısı Bekir Gölcü, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan ile görüştüler. Destek için turlarına devam eden başkan ve yöneticiler Ticaret Odası, KASİAD Başkanı Kadir Kurtul, İş Adamı Haluk Şerbetçi gibi isimler ile de yarın görüşecekler.

İlk gün yapılan görüşmeler neticesinde Arsan Tekstil 10.000 TL yardım yaparken Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ise 20.000 TL nakit destekte bulundu. Duygularını aldığımız öksüz, Kahramanmaraşspor’un bu zor durumunda herkesin destek olması gerektiğini söyledi açılış olarak 20.000 lira verdiğini açıkladı.

Ayrıca eski Kahramanmaraşspor yöneticisi ve Ford Kemak Bayii Yönetim Kurulu Başkanı olan Kubilay Doğan ve kulübümüzün eski Asbaşkanı ve Akarca Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı olan Gaffar Akarca Kahramanmaraşspor'a 10.000 TL yardımda bulundular.