Site Logo

Demİr:Yolumuza Devam Etmek İstİyoruz

3. Lig yükselme Grup'unda  mücadele eden Kahramanmaraşspor'da,Bafra Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Kahramanmaraşspor teknik direktörü  Faik  Demir,  yaptığı açıklamada, ''Bafra  Belediyespor maçında iyi oynadık ve anlamlı bir galibiyet aldık, çıkışımız devam edecek'' dedi.

Bafra  Belediyespor maçında, önemli bir  3 puan  aldıklarını ve alınan 3 puanı  taraftarlara hediye ettiklerini ifade eden Demir, zorlu deplasman maçında iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet alan futbolcularını kutladı.

Takım olarak, şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ve bu nedenle de puan kaybetmek istemediklerini ifade eden Demir, şöyle konuştu:

''Şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçtiğimiz için çok mutluyuz. Galibiyet yanında ekibimizin ortaya koyduğu oyundan da çok memnun kaldım. . Bu galibiyet ile grubumuzda ilk dört içerisinde yer almayı başardık.Geriye 5 maç kaldı. Hepsini de aynı disiplin ve ciddiyet  içerisinde oynayacağız. Amacımız bu maçlarda puan kaybetmemek. Ancak, öncelikle bu hafta sahamızda oynayacağımız Pursaklarspor A.Ş  maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Taraftarlarımızın 23 Nisan perşembe günü  bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz.'' dedi.

Demir, Pursaklarspor A.Ş  maçı hazırlıklarına Cumartesi gününden itibaren başlayacaklarını bildirdi.Sakat ve cezalı futbolcuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

HABER:KahramanMarasSpor.org///// TÜM HAKLARI SAKLIDIR......