Site Logo

6 Fİnal MaçI.!!

Hazırlıklarına dün yaptıkları tek idman ve bugün yapılacak 2 idmanla devam eden Kahramanmaraşspor’da tek hedef Bafra Deplasmanından 3 puanla ayrılıp en azından Tavşanlı TKİ Linyitspor maçına kadar seri galibiyetler yakalamak.
 
Görüştüğümüz Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Faik Demir yaptığı açıklamada Bafraspor’u kesinlikle yenmeliyiz-yeneceğiz de.! Çok genç ve koşan bir ekip, Göztepe maçında uzun süre karşılaşmayı 1–0 önde götürdüler, tehlikeli bir takım ancak takımımızın kalitesi de ortada. Büyük bir aksilik olmazsa 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Fikstüre bakıldığında öndeki rakiplerimizden Ankara Demirspor ve Tavşanlı TKİ Linyitspor’un ilk 4 sıradaki takımlarla ve kendi aralarında maçları var. Bizim fikstürümüz onlara göre, nispeten daha iyi ama biz bu 6 maça da Final gözüyle bakıyoruz” dedi.
 
Takımda Edip ve Veysi dışında önemli bir eksiklerinin bulunmadığını belirten Faik Demir, hedeflerinin son 2 maça kadar 2. Lige çıkmayı garantilemek olduğunu belirtti. Kalan maçlarda ise forma şansı bulamayan oyunculara şans vereceğinin sinyallerini verdi.!