Site Logo

Haluk Şerbetçİ, 15 bİn TL galİbİyet prİmİnİ ödedİ

Mali kriz sebebiyle acil kaynağa ihtiyacı olan Kahramanmaraşspor’a iş adamlarından destek gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor galibiyetine 15 bin lira prim vaat eden İş Adamı Haluk Şerbetçi primi nakit olarak Teknik Direktör Faik Demir’e teslim etti.

İş Adamı Haluk Şerbetçi ise içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar ne kadar da zor olursa olsun takımımıza bu yolda destek vermeliyiz. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraşspor'u seven herkesinde üstüne düşeni yapmasını isteriz. Ben Ankara Demirspor maçında deplasmanda kazanan takımımızı kutluyor ve söz verdiğim 15 bin lirayı hocamıza teslim ediyorum. Aslında bu destek bununla da bitmez. İş adamlarımız her ay 500 lira sabit destek verse 200 kişi olsak aylık 100.000 lira ortaya çıkar bu para Kahramanmaraşspor’a 2. Lig'de de yeter. Bunun için altyapı kurulursa ben her ay 1.000 lira vermeye hazırım. Ticaret odamız öncülüğünde böyle bir uygulama yapılabilir. Takımımıza Göztepe deplasmanında başarılar diliyorum. Ben bu maçı İzmir’e giderek izleyeceğim” dedi.

Kahramanmaraşspor’un başarılı Teknik Direktörü Faik Demir ise Otomotiv sektörünü Kahramanmaraş'ta başarılı bir şekilde temsil eden Kahramanmaraş’ın değerli iş adamlarından sayın Haluk Şerbetçiyi takımımıza bu zor gününde verdiği destekten dolayı arkadaşlarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bu bizim futbolcularımız açısından son derece olumlu bir etki yapmıştır. İçinde bulunduğumuz bu zor duruma rağmen üstün çaba sarf eden futbolcularım ve şahsım adına desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.