Site Logo

ArtIk gülelİm eĞlenelİm...

Biz Kahramanmaraşspor severler olarak hep iyi düşünmeli ve güzel şeylerden bahsetmeliyiz. Ha bu takımı hiç eleştirmeyeceğiz demek de değil. Her Pazar yaptığımız gibi tesislere son gidişimizde Sitemizden değerli bir arkadaşımızın analizleri ve kendince belirlediği ilk 11’i Faik Demir’e ve Teknik Ekibine sunduk, ne alındı ne de kızdı!

Analizlerimizden faydalandı mı onu bilemeyiz, ama o gün eleştirdiğimiz Hasan Bal’ın galiba kulakları çınlamış olsa gerek bizlere 4 golle yanıt verdi! Hasan Bal çok mücadeleci Faik Hoca’mızın değimiyle “Yeteneklerini ve gücünü sonuna kadar sahaya yansıtan bir oyuncu”. İzmirspor maçında da o pirinç tarlasında varını yoğunu diğer arkadaşları gibi ortaya koydu, bizlere 3 puan ve doyumsuz bir mutluluk, Kahramanmaraşspor’u takip eden diğer takımlara da gözdağı vermiş oldu.

Artık çok iyi şeyler göreceğimizi düşünüyorum, 3 haftadır çok iyi sonuçlar alıyoruz, grubun en çok gol atan (16) takımıyız. İlk 4’ün çıktığı grupta 6 hafta sonunda 5. takıma 4 puan fark atmış durumdayız. Kadro kalitemiz diğer takımların çok çok üzerinde.

Tek sorunumuz grubumuzdaki diğer takımların çoğunun da yaşadığı maddiyat gibi duruyor. Yine şanslıyız ki Hatayspor’un futbolcuları gibi para alamadıkları yönetimi protesto etmiyor, maça çıkmama tehdidinde bulunmuyorlar. Bizde kadroya giren de girmeyen de, oynayan da oynamayan da her bir oyuncumuz son derece kişilikli ve ahlaklı insanlar. Kahramanmaraş’ta 1 TL alacakları kalmayacağının da bilincindeler. Onun güveni Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun zeminine rağmen son maça yansımıştı, buna hepimiz şahit olduk..!

Saygılarımla,
Akif Arda Zorkun