Site Logo

MaçIn anatomİsİ

MAÇIN ANATOMİSİ

1.Hasan KAYA(***):Genç file bekçisine bugün bir iki pozisyon dışında iş düşmedi, İzmir Spor ataklarında yerinde müdahaleler yaptı, yediği golde yapabileceği bir şey yoktu.Savunmada görev yapan arkadaşları ile iletişimini kuvvetlendirmeli..

2.Cengiz GÜNER(****):Savunmanın sağında görev yapan Cengiz için ben takımın gizli yıldızı diyorum, gerek defansif anlamda, gerekse ofansif anlamda takıma katkısı üst düzey, hatasız oynadı, sağ kanatta güzel bindirmeler yaparak kendini gösterdi.Cengiz bir kez daha takımının olmazsa olmazlarından olduğunu bu maçta kanıtladı..

3.Osman ÇAKIR(****):
Savunmamımızın bel kemiği Osman, bu gün hatasız oynadı ve İzmir Spor hücum elemanlarına göz açtırmadı.Bir kez daha Kahramanmaraşspor için ne kadar önemli bir isim olduğunu kanıtladı.

4.Cevher TOKTAŞ(****):Savunmanın ortasında Osman ile birlikte görev yapan Hacettepe'den transfer ettiğimiz  genç savunmacı, Osman ile çok iyi bir ikili oluşturdular, Allah nazardan saklasın diyorum, adı üstünde büyük bir "Cevher" bizim için.

5.Ersin ŞEN(****):Orta sahanın ortasında görev yapan Ersin oyun da kaldığu süre içerisinde bitmek bilmeyen enerjisi ve muhteşem top tekniği ile takımımıza müthiş katkı sağladı.Ağır zemine rağmen iyi paslar çıkardı ve topları çok iyi kullandı..

6.Edip SARUHAN(****):Savunmanın solunda görev yapan Edip, takımımızın ilk golüne imza attı.Maçın hemen başında sol çarprazdan kendi hazırladığı pozisyonda verkaçlarla ceza alanına girerek sol ayağı ile sert ve düzgün bir vuruş yaparak, gol perdesini açtı.Edip bugün defansta, ofansta her yerdeydi..İzmir Spor'un en etklil ismi olarak göze batan Emre İŞÇİLERİ durdurma görevini üstlenen yıldız futbolcu, bu görevi başarı ile yerine getirdi..

7.M.Akif ALICI(***):Takımımızın güvenlik sibopuydu.İzmir Spor ataklarını ilk karşılayan isimdi, 90 dk ayakta kaldı, görevini başarı ile yerine getirdi..

8.Aydın İNANÇ(***): Tecrübeli futbolcumuz bugün çok koştu, çok çalıştı, her zaman ki gibi pozitif bir oyun sergiledi..

9.Bünyamin KILINÇ(***) Kaptan bugün çok çalıştı, zeminin ağır olmasından dolayı istediği vuruşları yapamadı, rakip savunmada büyük hasara yol açtı.Kaptanın bugün tek eksiği gol atamamasıydı..

10.Onur OKAN(***)Yıldız oyuncumuz her zamanki gibi takımımızı bir maestro gibi yönetti, gol girişimlerinde kaleci Barbaros'u geçemedi ama takım içinde ki lider oyunculuk görevini başarı ile üstlendi..

11.Hasan BAL(*****):
Hasan bugün futbolun bütün güzelliklerini bizlere gösterdi, 4 gol atarak maça damgasını vurdu.Özellikle kendisinin 4.golü, takımımızın 5.golü olan gol, bu sezon izlediğim en güzel 2 golden biriydi.Bünyamin KILINÇ'ın Kayapınar Bld.Spor'a 35 metreden attığı müthiş golle birlikte sezonun en güzel golü diyebilirim..Hasan Bal bugün adeta şampiyon filminin baş kahramanıydı.Hasan'dan gollerinin devamını bekliyoruz..

 


Veysi ÖZ(**):Oyuna 2. yarıda dahil olan Veysi çok istekli ver arzuluydu.Ağır zemine rağmen ikili mücadelelerde hep ayakta kaldı.Maçın sonlarına doğru yakaladığı gol fırsatını değerlendirebilseydi daha da güzel olacaktı.

 

Mehmet ŞIRALI(**):Golcü oyuncu oyuna girdikten sonra zeminin ağır olmasından dolayı istediği topları alamadı ama rakip savunmayı rahatsız ederek, oyun kurmalarına engel oldu.Oyunda kaldığı sürenin az olmasından dolayı kendisinden beklenen golleri atamadı..İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır..

Özkan TOPRAK(***):Genç oyuncumuz oyuna sonradan girmesine rağmen sol kanattan etkili bindirmeler yaptı, çok istekli ve arzuluydu..

Böyle güzel bir sonuça imza atan futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum.Böylesine soğuk bir havada 90 dakika takımımıza destek veren cefakar taraftarlarımızı da tebrik ediyorum...

© 2009 - KahramanMarasSpor.org
Analiz: Mehmet Akif ÖLMEZ