Site Logo

Demİr: "İlk yarI hedefİmİz 16 puan"

Geçtiğimiz haftasonu sitemize özel açıklamada bulunan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Faik Demir, İzmirspor’u asla hafife almadıklarını belirtti. İki haftadır İzmirspor’u takip eden yardımcı antrenör Mehmet Güneş ise, İzmirspor’un çok mücadeleci bir ekip olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı İzmirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, Faik Demir bu maçta bazı oyuncuların oynayamayacağını söyledi.
Demir, Mustafa Demirci’nin aslında bu maç için yetiştirilmek istendiğini, fakat sakatlık durumunu riske etmemek için oynatılmayacağını belirtti. Ayrıca yeni transferimiz Cevher’in Pursaklarspor maçında hatalar yaptığını, bu nedenle pek hazır olmadığını gözlemlediklerini, ama çok daha iyi duruma geleceğini ve ilk onbirin değişmezi olacağını kaydetti. Merakla beklenen Gökhan Ülker ise hazır bulunmuyor.

Faik Demir yaptığı açıklamada, “Grupta ilk yarı hedefimiz 16 puan. İzmirspor karşısına yine çift forvetle çıkacağız.” dedi. Teknik Direktör Demir, geçen hafta sakat olan Aydın ve Osman bu hafta iyileştiklerını ve Hasan Bal ve mehmet Akif'in eleştirilerin aksine idmanlarda form durumlarını gayet  beğendiğini ve mevkileri gereği hali hazır alternatiflerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.
Öte yandan Kulüp Basın Sözcüsü Yardımcısı Nevfel Erbap, önümüzdeki hafta hedeflerinin İzmirspor maçından galibiyetle ayrılıp, grupta ikinci olmak istediklerini söyledi.

Haber: Akif Arda Zorkun ve Mehmet İmamoğlu