Site Logo

HazIrlIklar çİft İdmanla devam edİyor..

Dört maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 6 puanla TFF 3. Lig Yükselme Grubu puan cetvelinde 5. sırada bulunan Kahramanmaraşspor'da, bu hafta deplasmanda yapacağı Pursaklarspor maç hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Geçen hafta kötü gidişata dur diyen kırmızı-beyazlı ekip, kendi sahasında Bafra Belediyespor'u 3-2 mağlup etmişti. Teknik Direktör Faik Demir, yaptığı açıklamada, Bafra Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve hak ettikleri galibiyeti alarak sahadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti. Önümüzdeki hafta perşembe günü Cebeci İnönü Stadında Pursaklarspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Demir, "Günde çift idman yaparak en iyi şekilde bu maça hazırlanmak istiyoruz. Bu deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." dedi.

Demir, Bafra Belediyespor maçında sarı kart gören Onur Okan'ın cezalı duruma düştüğünü ve önümüzdeki maç oynayamayacağını bildirdi. Sakatlığı halen süren Mustafa Demirci'nin ise tedavisinin sürdürdüğünü söyleyen Teknik Direktör Faik Demir, bu futbolcunun 6. haftada oynanacak olan İzmirspor karşılaşmasına yetiştirilmek istendiğini söyledi.

Öte yandan Kahramanmaraşspor kafilesinin Ankara deplasmanına salı gecesi otobüs ile gideceği öğrenildi.

© Tüm Hakları Saklıdır. KahramanMarasSpor.org