Site Logo

AĞIr Yenİlgİnİn FaturasI Rüzgara Kesİldİ

Kahramanmaraşspor’da, önceki gün İstanbul deplasmanında Tepecik Belediyespor karşısında alınan 5-2’lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Faik Demir, ilk yarı çok güzel bir futbol sergilediklerini ancak ikinci yarıda bunun devamını getiremediklerini belirterek; “Sahada ilk yarı beyaz, ikinci yarı siyah bir Kahramanmaraşspor vardı” dedi.

Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını kaydeden Demir, 2-0’da öne geçmeyi başardıklarını hatırlatarak şu değerlendirmelerde bulundu: “İki farklı üstünlüğü ele geçirmemize rağmen ataklarımızı sürdürdük. Bu dakikalarda lehimize verilmeyen bir penaltımız var. Hem penaltı verilip, hem rakip oyuncunun atılması gereken pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Yine rakip kaleci bu dakikalarda çok önemli üç pozisyonu çıkardı, ben şahsen o futbolcuyu kutluyorum. Biz bunların arkasına sığınmak istemiyoruz ama penaltının verilmemesinin ardından oyuncularımızda hakeme karşı bir güvensizlik oluştu” diye konuştu.

Talihsizliklerin peşlerini bırakmadığını savunan Demir, defans oyuncusu Osman’ın da sakatlanarak oyun dışı kalmasının ardından takımın kurgu düzeninin kaybolduğunu söyledi. Demir: “İkinci yarıda rüzgârla birlikte her şey aleyhimize döndü. Defansımızın çok önemli bir oyuncusu olan Osman talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyun dışında kaldı. Bu dakikalarda çok bahtsız, tamamen hava şartlarının neden olduğu iki gol yedik. Zaten maç 3-2 olduktan sonra tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklendik. Risk alınca da maçtan iyice koparak farklı mağlup olduk. Artık bu maçı unutup, önümüzdeki Hatay maçına bakıyoruz. Bu maçtan gereken dersleri çıkartarak, Hatay’ı mağlup edip kendimizi taraftarımıza affettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kahramanmaraşspor’da Akif’in kart cezalısı durumuna düştüğü ve Hatay maçında oynayamayacağı, Tepecik maçında sakatlanan Osman’ın ve hafif sakatlığı devam eden Kasım’ın tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Osman’ın durumunun ise çekilecek MR’nin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Kaynak: Kanal46