Site Logo

K.MaraŞspor hazIrlIklarInI sürdürüyor

Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında oynanan ligin ilk müsabakasında 3–0 bir galibiyet ile lige başlayan Kahramanmaraşspor’da, perşembe günü İstanbul’da oynanılacak olan Tepecik Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Lige Göztepe galibiyeti ile başlayan Kahramanmaraşspor’da ligin ikinci haftasında deplasmanda yapılacak olan Tepecik Belediyespor maçının hazırlıkları başladı. Cuma gününü izinli geçiren oyuncular cumartesi sabah saatlerinde idmanlara başladı.

Teknik direktör Faik Demir yönetiminde çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlılar, Göztepe galibiyeti sonrası İstanbul deplasmanında ilk haftaya moralli başlayan Tepecik Belediyespor’u yenerek ilk iki haftayı kayıpsız atlatmak istiyorlar.

Öte yandan İstanbul’da Tepecik Belediyespor ile Kahramanmaraşspor arasında oynanılacak olan müsabakada Kahramanmaraşspor taraftarlarına %5 kontenjan ayrıldığı öğrenildi. İstanbul’daki Kahramanmaraşlılar Derneği’nin ise maç için taraftar organizasyonları yaptıkları ve şimdiden bu kontenjanın fazlasıyla dolduğu öğrenildi.