Site Logo

HoŞgeldİn 2009!

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. KahramanmaraşSpor için önemli gelişmelerin yaşandığı 2008 yılı geride kalıyor, 2009 yılına adımımızı atıyoruz. Her yılın başında olduğu gibi 2009 yılına da iyi niyet dileklerimizle giriyoruz.

2008 KahramanmaraşSpor açısından olumlu gelişmelerin yanında olumsuz gelişmelerin de yaşandığı bir yıl oldu. KahramanmaraşSpor’umuz 2007-2008 sezonunda TFF 1.Lig’e yükselme hedefiyle başlayıp şansız bir şekilde küme düşmüştü, takımımız 2008-2009 sezonunun ilk yarısını hedefinden şaşmadan tamamladı diyebiliriz.2008 yılında KahramanmaraşSpor’umuzda Turhan Sofuoğlu, Recep Aydemir ve Faik Demir teknik direktör olarak görev yaptı.Ali Sercan Saraylı başkanlığında ki  önceki yönetimden bir çok isim görevi bıraktı ve Mayıs 2008’de ki yeni kongrede yeni isimler yönetime katıldı..

2009’da ise çok daha yoğun bir gündem ile bizi bekliyor.Takımımızın Play-Off’lara katılmaya hak kazanmasıyla, transfer sezonunun başlamısıyla birlikte kuşkusuz yeni isimler takımımıza katılacaktır.. 2009’un başlamasıyla KahramanmaraşSpor’umuz önce TFF 2.Lig, ardından da layık olduğu yerlere çıkabilmek için çalışacak..

Kısacası 2009'a büyük umutlarla giriyoruz. Umutlarımız her zamankinden daha fazla, daha aydınlık...

KahramanMarasSpor.org ailesi olarak tüm Kahramanmaraşspor Sevdalılarının yeni yılını kutluyoruz. Yeni yılın tıpkı KahramanmaraşSpor camiasında olduğu gibi, sizin için de sağlık ve mutluluk ile geçmesi dileğiyle…

© KahramanMarasSpor.org