Site Logo

Şİmdİ (Maddİ) Destek ZamanI..!

Yükselme Grubuna kaldık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen HERKESE teşekkür ederiz.
4 Aydan beri zaman zaman sitemizde futbolcularımızın para almadığını iddia edenler oldu. Site yönetimi olarak, bu iddiayı inkar etmedik ama ‘sabretmeliyiz’ gibi ifadelerle karşılık verdik.
Bu sezon kulüpten pek haber alamadık. Aldığımız haberlerde ise sayın başkanımız sürekli maddi sıkıntıdan bahsetmekteydi ve iş adamlarımıza maddi destek çağrısı yapmaktaydı.

Gerçek olan şu ki, futbolcularımız aylardır paralarını alamıyorlar. Bu kadar mücadele ettiler, bu kadar sabrettiler. Kademe grubu maçları bitti ve futbolcularımız tatillerini memleketlerinde geçirmek istiyor. Tabii bu onların en doğal hakkı. Nasıl, Kahramanmaraşlı öğrenciler, memurlar, işçiler gurbetteyken bayramlarda, tatillerde evlerine giderler, Kahramanmaraşsporlu futbolcular da bu tatilde evlerine gitmek isterler. Ama ne yazık ki futbolcularımızın elinde yol parası dahi yok. Çünkü maddi sıkıntısı bulunan kulübümüz paraları ödeyemiyor..
Daha önce de dediğim gibi başkanımızın dediğine göre kulübümüzün maddi durumu pek iyi değil şuan. Belki de bu yüzden geçtiğimiz günlerde yoneticiler kongre kararı aldılar.

Belediye, Milletvekilleri ve İş Adamları

Yönetime bu konuda söyleyecek pek fazla söz bulamıyorum. Çünkü İddaa geliri olmayan bir kulübün Türkiye şartları altında doğal olarak maddi sıkıntısı olur. Kahramanmaraşspor’u maddi olarak ne belediye önemli oranda destekliyor, ne milletvekillerimiz (maddiyi bırakalım, çoğunun manevi destekleri bile yok), ne de iş adamlarımız önemli katkıda bulunuyor. İş adamlarımız şuan krizin etkisi altında olduğu için kendi dertleriyle baş başa. Kendileri kulübün zor gününde kulübe destek olurlar, ama kendileri zor durumdayken kulübün onlara destek verecek hali yoktur.

Belediye ve Milletvekilleri

Belediye, milletvekilleri ve iş adamları üçlüsünden, geriye iki tanesi kaldı. Daha önce de dediğim gibi milletvekillerimiz Kahramanmaraşspor’a pek sıcak bakmıyor nedense. Elin adamı takımını üst liglere çıkarır. Bizimkiler ise arasıra halka gözükmek için tribüne gelirler ve kendi şehrinin insanları tribünde nasıl ezilir, onu izlerler hiç ses çıkarmadan..

ÇARE BELEDİYE!

Kaldı geriye belediye..
Belediyemiz son bir buçuk senedir Kahramanmaraşspor’a elinden geldiğince destek oluyor. Kendilerine Kahramanmaraşspor taraftarı olarak teşekkür ediyoruz.
Yakında bildiğiniz üzere Yerel Seçimler vardır ve birçok aday adayları bulunmaktadır. Kahramanmaraş’a faydası dokunacak aday, Kahramanmaraşspor’un bulunduğu fırsatı değerlendirip şimdiden destek olur. Yükselme Grubunda tribünlere binlerce taraftar gelecek, sitemize zaten sadece dün 2000 kişi gelmiş bulunmakta. Akıllı olan aday bu fırsatı değerlendirir ve kulübe destek olarak, Kahramanmaraş’ı ne kadar sevdiğini ve doğru adayın kendisi olduğunu gösterir. Şuana kadar bunu hiç bir adayımızdan göremedik. Televizyonda KMS atkısıyla çekilmiş bir resmi göstererek Kahramanmaraşspor taraftarı olunmuyor maalesef.. Gerçekten Kahramanmaraş’ı seven ve onun için hizmet etmek isteyen, desteğini şimdiden gösterir. Hem maddi olarak gösterir, hem gelecek kongrede Kahramanmaraşspor yönetimine aday olarak desteğini gösterir.
İzmir’le, Lüleburgaz’la, Ankara’yla, İstanbul’la, Kütahya’yla, Samsun’la, Hatay’la yarışacak olan bu takımdan, maddi desteğini esirgeyen Belediye Başkanı Adayına Kahramanmaraşspor Taraftarları SEÇİMDE olarak OY VERMEYECEĞİMİZİ kendi aramızda binlerce kişiyle kararlaştırdık. Bu takıma destek vermemekle adını duyuran ADAY çünkü Kahramanmaraş’a faydalı O-LA-MAZ!

Biz Kahramanmaraşsporlular olarak Parti peşinde değil Adam peşindeyiz..!

Mehmet İmamoğlu
KahramanMarasSpor.org