Site Logo

Nereden Nereye...

     Ligin ilk yarısı sona ererken adına yakışır bir şekilde zirvedeydi Kahramanmaraşspor.. Hem de 7 puan ve imrenilecek bir averajla. Peki sonra ne oldu, ne değişti de korkuyor bu taraftar, neden herkesin aklında "Acaba" sorusu var.? Bunu kimler açıklayacak.?

     Belki fikstür zordu diyenler çıkacak.! Belki oyuncuların havaya girmesi.! Fakat takımda bu potansiyel, taraftarda da bu kadar beklenti varken, işin bu son maça kalmasını ben gibi çoğu kimse hazmedemiyordur, eminim..!!!

     Takımda ki potansiyel dedim, çünkü maddi imkanlar ligdeki çoğu takımdan daha da iyi.. Bu ligin üzerinde bi kaç oyuncumuz da kadro da mevcut... Zaten takımın yarısı geçen sezon Gaski forması giymiş ve dikkat çekerim 2. lig de zirveye oynayacak bir takımdan gelen oyuncular, fakat (Şaka gibi yaaa) bu gruptan çıkamama endişesi taşıyoruz...

     Aslında Kahramanmaraşspor'un ismi rakip takımlara aşırı bir motivasyon sağlıyor, düşünsenize Ceyhanspor'un Başkanı heyecandan dilini yutuyor, Batman'lı oyuncular çıkmayı garantilemişcesine (Bunun da nedenini hala anlayamadım ama neyseee) sahada göbek atıyor, Siirtli kardeşler önce forumda dost gibi görünüyor sonra Siirtte futbolculara küfrediyor, çirkefliğin biri bin para yine de 3 puan cepte...!!!

     Sonuç: Taraftar Kızgın, Taraftar Küs, Taraftar Umutsuz... "Bu saatten sonra Yükselme Grubuna çıksan ne olur, çıkmasan ne olur" düşüncesi hakim... Haklılar da.

 

 

Not:T-Bag Rumuzlu üyemizden alıntıdır, tüm hakları saklıdır..

Yorumlarınız için tıklayın...