Site Logo

Faİk Demİr İddİalI konuŞtu!

Çiçeği burnundaki yeni hoca Faik Demir bir hayli iddialı konuşarak; “Öncelikli hedefimiz Kahramanmaraşspor’u ekstra play-off’lara taşımak, ardından ise 2. Lige yükselteceğiz” dedi.

25 Kasım Salı günü saat 14:00’te Kulüp Binasında yapılan basın toplantısında Faik Demir’le sezon sonuna kadar anlaşma yapıldığı açıklanırken, yardımcılıklarına ise Mehmet Güneş ve Şemseddin Dandan’ın getirildiği bildirildi.

Ağyar; “Takımımızın başına grubumuzu yakından tanıyan bir isim olan Faik Demir’i getirdik. Hedeflerimize Faik Demir ile ulaşacağımıza inanıyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Teknik Direktör Faik Demir ise sezon başında da Kahramanmaraşspor’la görüştüklerini ancak yaşanan bazı anlaşmazlıklar yüzünden imzayı atamadıklarını söyledi. Bu nedenle İngiltere’ye gittiğini ve Arsenal’de Teknik Direktörlük konusunda staj gördüğünü belirten Demir; “Bu birikimlerimizi ise bundan sonra Kahramanmaraşspor’a yansıtacağız. Öncelikli hedefimiz Kahramanmaraşspor’u ekstra play-off’lara taşımak, ardından ise 2. Lige yükselteceğiz” dedi.

Demir sözlerinin sonunda koşan mücadele eden bir futbol karakterine sahip olduğunu dile getirip; “Kaliteli, koşan, mücadele eden ve izleyene keyif veren bir takım oluşturmak istiyorum ve istiyorum başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Kanal46