Site Logo

KahramanMarasSpor.org ekİbİ Recep Aydemİr'İ zİyaret ettİ

KahramanMarasSpor.org Ekibi, KahramanMaraşSpor Teknik Sorumlusu Recep AYDEMİR’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini sundu..

Sohbet şeklinde geçen ziyaretimizde takımımızda merak edilen bir çok konuya samimi bir şekilde cevap vererek kafamızdaki soru işaretlerini gidermiş oldu.Ziyaretimizden çok memnun olduğunu dile getiren Aydemir, sitemizi çok yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyleyerek bizleri onurlandırdı..


-www.KahramanMarasSpor.org sitemizi takip ediyormusunuz, eğer takip ediyorsanız, sitemiz hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Sitenizi gerçekten beğenerek takip ediyorum, anasayfada ki son forum konularına da ilgimi çeken konuları okuyorum, bazı yorumlar pozitif etki yaparken, bazı yorumları da üzülerek okuyorum.Mesela geçtiğimiz günlerde Bünyamin hakkında açılmış bir konuda yapılan eleştirilere çok üzülmüştüm.Bünyamin’de Bağlar Vural spor maçında o eleştirilerin haksız olduğunu oynadığı futbol ve attığı 2 gol ile gösterdi..

- Kahramanmaraş’ta yıllarca futbol oynadınız, kaptanlık yaptınız ve şuan teknik adam olarak bu takımın başındasınız, bu konuda görüşleriniz nelerdir?

Kahramanmaraş’ta yıllarca futbol oynadım , 7 yıl kaptanlık yaptım, KahramanMaraşSpor'da tüm kategorilerde forma giyen tek oyuncu benim, kısacası hayatımın en güzel yılları Kahramanmaraş’ta geçti, şuan Kahramanmaraş’ta bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

- Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı öncesinde takımımızın durumu nasıl?

Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor.Her zaman ki gibi kazanmak için çıkacağız ve taraftarlarımıza güzel futbolun yanı sıra  güzel bir galibiyet izletmek istiyoruz, İnşallah istediğimiz olur..

- Sitemizde sıkça sorulan sorulardan bir soru, ”Gökhan ÜLGER” nerede, açıkçası bizlerde bilmiyoruz, bu konuya açıklık getirirseniz seviniriz ?

Gökhan ÜLGER, KahramanMaraşSpor’un lisanslı futbolcusudur ama geçirdiği sakatlıktan dolayı İngiltere’de ameliyat olmuştur, bu yüzden şu an takımımızla birlikte çalışamıyor ve tedavisini İngiltere’de sürdürmektedir.

- Play-Off’lar için takımımıza takviye yapacakmısınız?

Şuan takımımızın oynanmamış daha 9 maçı var, öncelikle bu 9 maçtan alnımızın akıyla çıkmalıyız, sonrasında gereken düşünülür.

- Son olarak taraftarımıza söylemek istediğiniz bir şeyler var mı ?

Taraftarımız her zaman en iyilerine layık ve bizde bunu yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, İnşallah bu taraftara bu sezon şampiyonluk yaşatırız..


Bizlerde KahramanMarasSpor.org ekibi olarak KahramanmaraşSpor’da ilklerin adamı Recep Aydemir’e başarılar diliyoruz ve KahramanmaraşSpor’da Teknik Sorumlu olarak rekorlar kırmasını bekliyoruz..

Röportaj: KahramanMarasSpor.org