Site Logo

Şehİr Bayraklarla DonatIlIyor

Grupta nağmağlup lider Kahramanmaraşspor’a destek amacıyla öncülüğünü Aksu TV de yayınlanan Tarafsız Saha programı sunucusu Mustafa Aykır’ın yaptığı “Kahramanmaraşspor Bayrakları Dağlansın” kampanyası çığ gibi büyüyor. İlk olarak Kampanyaya ciddi destek veren ASKF yönetimi Kahramanmaraşspor Bayrağını Kıbrıs Meydanına astı.

 

Sponsorlar aracılığı ile yaptırılan Kahramanmaraşspor’un dev bayrakları kısa zamanda Şehrin önemli merkezlerinde dağlanmaya başlayacak. Amaç Kahramanmaraşspor sevgisini canlandırmak ve şehri şampiyonluk havasına sokarak takıma destek olmaya teşvik etmek. Konu hakkında açıklama yapan Tarafsız Saha proğramı yapımcı ve sunucusu Mustafa Aykır, Kahramanmaraşspor ruhunun canlanması ve şampiyonluk yolunda takıma ciddi bir manevi destek sağlamak olduğunu söyledi. Aykır, “Kahramanmaraşspor bizim takımımız bizlerin üzerimize düşeni yapmamız gerekiyordu. ASKF adına Başkan Yardımcısı Talat Özdemir’in de ciddi desteği ile ilk Bayrak dikildi. Şuanda yaklaşık 6 metreye 3 metre ebatlarında 15 bayrak siparişi daha verildi. Şehrin ana arterlerinde bu bayraklar dalğalanacak”dedi

Poyraz Takımına Sahip Çıktı.

Önceki gün Makamında Kahramanmaraşspor yönetimini kabul eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kulüp Başkanı ve yönetimin “Takımına Sahip Çık” kampanyasının başlayacağı haberini vermesi üzerine Başkan Poyraz, “O zaman ilk destek benden olsun. Ben de “Takımına Sahip Çık” kampanyasına Mustafa Poyraz olarak kendi cebimden 5 bin YTL bağışta bulunarak başlangıç yapıyorum. Allah hayırlı etsin inşallah takımımıza bu zor dönemde büyük fayda sağlar. Ben de Belediye Başkanı olarak açılışı yapmış oluyorum. Bir tane Kahramanmaraşspor var. İnşallah bu yıl takımımız yeniden 2. Lige çıkacaktır”dedi.

 

Öte yandan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraşspor’un maçlarını yaptığı Hanefi Mahçiçek Stadyumunun koltuklanmasını yapacağını söylemişti. Koltuklanma ve boyama çalışmaları da başladı. Kısa zamanda Kahramanmaraşspor açık ve kale arkası tribünleri de dahil tümü koltuklanacak.

Kaynak:Aksutv-Gazetesi