Site Logo

ArtIk Susun ve SaygI Duyun..!

Sevgili KahramanMaraşSpor Sevdalıları,

Sezon başladığından bu yana yazılı ve görsel medyada takımımıza, hocamıza, futbolcularımıza ve yönetimimize haksız eleştiriler yapıldığını görüyoruz. Bu eleştirilerin birçoğunun yapıcılıktan uzaktan yakından alakası olmadığını da biliyoruz.

Yıkıcı eleştirilerle takıma zarar veren zihniyetin neyi amaçladığını bilmiyoruz, ama özelliklede Sayın RECEP AYDEMİR‘e yapılan eleştirilerin gerçekten eleştirinin de sınırını aşmaya başlamış durumda. Artık kişi haklarının ihlaline varacak dereceye gelmiştir.

Şimdi o haksız eleştiri yapanlara sorarım: daha takımın  kendi sahasındaki ilk maç sonrası hemen takımı ve hocayı eleştiri ateşine tuttunuz. Şimdi yaptığınız eleştiri sizce doğru mu?
Takımın henüz ilk maçını izlemişsiniz ve içinizden diyorsun ki 'takım başarısız olsa da biraz eleştiri yapsam'. Neyse bunu geçtik.
Bu takımın kaç idmanını izlemeye gittiniz?
Veya bu takımın kaç deplasman maçını izlemeye gittiniz? Hadi bunları da geçelim.
Bu zamana kadar neredeydi aklınız? Takım şimdi bir çizgi tutturmaya başlayınca mı eleştirmek aklınıza geldi?

Kahramanmaraşlı bir teknik direktörün olmadığı geçen yıl, 4 tane hoca geldi ve geri gitti. Neden bir kez duyamadık veya okuyamadık? Neden Kahramanmaraşlı bir teknik direktör olmadığını dillendirmediniz de şimdi akıl hocalığı yapıyorsunuz? Ne kadarlık tecrübe ve deneyiminiz var. Sizin amacınız ve yapmak istedikleriniz olarak ben şunu anladım: bu takım başarılı bir çizgi tutturdu ve bunu bozmak.

Kahramanmaraşspor büyük bir camiadır. Ve bu takımın hocası da futbolcusu da sizlerden büyük…
"Biz Kahramanmaraş'ı, Kahramanmarşspor'u seviyoruz" diyorsanız artık köstek olmayı bırakın ve bu takıma destek olun.

 

Not: Bu yazı hiç kimsenin şahsına yazılmamıştır.