Site Logo

FlaŞ haber deĞİl, alIŞtIĞImIz bİr haber...

Bir kaç ay önce yeni yönetimin oluşturulmasından sonra Başkan yardımcılığına getirilen Raşit Gümüşer'in istifasından sonra, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İsmail Kahveci de istifa etti.

Yeni yönetimin ilk haftalarında medyada şöyle bir başlık dikkatleri çekti: 'Raşit Gümüşer yine istifa'. Evet, şimdi de 'İsmail Kahveci yine istifa' yazacak.

Bir derneğin Yönetim Kurulu o derneğe hizmet edecek kişilerden oluşur. Ama ne varsa geçen sene (2007) yönetimi bölen ve dağıtanlar bu sene de kulübe en büyük faydalarını sağladılar. Yani Kahramanmaraşspor yine ihtisar kurbanı...

Geçen senenin yönetimi yerine İsmail Kahveci ve kendisine büyük sıkıntılar yaşatan Raşit Gümüşer'i tercih eden başkan Saraylı'nın, Yönetim Kurulu'nda ki bu boşlukları nasıl dolduracağı merak konusu oldu. Hatta boşlukların artıp artmayacağı da belli değil. Mesela Doğan Tehçi..

3 Aydır Kulüp Personeli maaşları ödenmezken, bir çok futbolcumuzun da peşinatları ödenmedi. Bayram öncesi personeller bir hayli sıkıntı çekeceğe benziyor..

Son söz olarak, Başkanımıza seslenmek istiyoruz:
"Lütfen kimin reklam/isim/para peşinde olduğunun farkında olun. Sadece yönetim içerisinde değil, taraftarlar içerisinde de bunların peşinden koşanlar var. Oysa biz Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor için hizmet peşinde koşuyoruz. İnsanlar hata yapabilirler. Ama hatanın neresinden dönülürse kârdır. Daha fazla hata yapmadan önlemler alırsanız bize en büyük iyiliği yapmış olursunuz."