Site Logo

46 AŞkIna...

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Spor'da oynayan hemşehrimiz Murat ÖNÜR'ün Süper Lig'de 46 Numaralı formayı giymesi bizi gerçekten onurlandırmıştı. Bizlerde Murat kardeşimize sitemizden teşekkür ederek bir nebzede olsun sesimizi duyurmaya çalışmıştık.

 Geçtiğimiz hafta TFF 2.Lig müsabakalarının başlamasıyla "yüreği Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş Spor aşkıyla yanıp tutuşan" edelerimiz bir bir kendilerini belli etmeye başlamıştır ve içlerinde ki Kahramanmaraşspor sevgisini 46 numaralı formaları giyerek göstermişlerdir...

 TFF'nin bu sezon ilk defa uygulamaya geçirdiği uygulamalardan biride TFF 2.Lig de futbolcuların "1 ile 99 arası"  forma numara giyebilmesi ve formalarda isim yazılması geçtiğimiz hafta ilk kez uygulanmıştır.

Bu oyuncular dan ilki Kahramanmaraş Spor'da yetişen ve KahramanmaraşSpor'da iken geleceğin yıldızı olarak gösterilen ve KahamanMaraşSpor'dan Elazığ spor'a transfer olan ve Elazığ Spor'da iken geçirdiği trafik kazası sonucu beli kırılan sonrasında mucize bir şekilde sahalara dönen şuan Marmaris Belediye Spor'un başarısı için ter döken Ali Gitmiş. Marmaris Belediye Spor'un 46 numarası "Ali GİTMİŞ"

Geçtiğimiz sezon savunmamızın sağında istikrarlı bir şekilde forma giyen Mehmet DOĞAN, bu sezon başında askerlik sorunundan dolayı Gaski Spor'a transfer olmuştu ve o da tıpkı Ali Gitmiş gibi Gaski Spor'da 46 numara giyecek...

Şu an Aktif futbol oynayan futbolcular arasında takımımızın en çok formasını giyen ve ismi adeta takımımızla özdeşleşen (eski) kaptanımız Paşa ALİHAYDAROĞLU, tıpkı Mehmet Doğan gibi askerlik sorunu nedeniyle zorunlu olarak takımımızdan ayrılmış ve bu sezon Çankırı Belediye Spor'un başarısı için mücadele edecek. Paşa her ne kadar Kahramanmaraş'tan ayrılsada Çankırı Belediye Spor'da giyeceği "46" numaralı forma onun ne kadar Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş Spor  sevdalısı olduğunu gösterecek nitelikte.. Teşekkürler Büyük Kaptan..

Bizler bu kardeşlerimize, abilerimize, edelerimize bizleri onurlandıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır...

 

Araştırma: © KahramanMarasSpor.Org