Site Logo

KMS'ye İlk destek Özbolat'tan

Dün Belediye Başkanımız Poyraz'ın yaptığı açıklamalarla "Belediye olarak Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazırız. Yönetimin başarıyı yakalayacağından eminim. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Belediyespor'un başarılı oyuncuları ile de Kahramanmaraşspor'a katkı sağlayabiliriz. Kahramanmaraşspor'un başarısı bizim başarımızdır." diye konuşan Poyraz, bir nebze olsun yüregimize su serperken bir destek de Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat'tan geldi.

Durdu Özbolat'ın, TFF 3. Lig 'de mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'a sezon boyunca forma ve malzeme desteği sağlayacağı bildirildi.

Kulüp Asbaşkanı İsmail Kahveci, yaptığı açıklamada, şansız bir şekilde 3. Lig'e düşen Kahramanmaraşspor'u bu yıl yeniden bir üst lige çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının artık sonuna geldiklerini kaydeden Kahveci, teknik heyetin belirlediği 2 mevkiye futbolcu takviyesi yaparak yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Durdu Özbolat'ın kulübü ziyaret ettiğini ve destek sözü verdiğini hatırlatan Kahveci, "Biz her zaman şunu söylüyoruz. Kahramanmaraşspor partiler üstü bir kurum. Dolayısıyla gerek iktidardaki partiden gerekse muhalefet partilerinden ciddi yaklaşımlar görüyoruz. Özbolat takıma sezon boyunca forma ve malzeme desteği sağlayacak. Bu da bizleri son derece memnun etti" dedi.

Kahveci, Kahramanmaraş'taki 10 günlük kamp döneminin ardından Bolu Gerede'de ikinci etap kamp çalışmasına başlayacaklarını belirtti.