Site Logo

KMS 4 futbolcuyu daha renklerİne baĞladI

Önümüzdeki sezon Türkiye 3. ligi 5. grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. En son anlaşmaya varılan 4 futbolcu ile daha sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde bugün saat 16.00'da gerçekleştirilen imza töreninden sonra, Gaziantep GASKİsspor takımından Hasan Bal, Aydın İnanç ve Bünyemin ile Çanakkale Dardanelspor’dan Emre Keskin, kırmızı-beyaz formaları girerek basına tanıtıldı.

Kulüp Basın Sözcüsü İsmail Kahveci, dış transferde şimdiye kadar 17 futbolcu ile anlaştıklarını ve kamp dönemi başlayıncaya kadar iki oyuncuyu daha renklerine katmak istediklerini belirterek; “Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz transferlerle, direk şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduk.Kamp döneminde eksik yönlerimiz ortaya çıkarsa,yeni transferler gerçekleştirebiliriz” dedi.

ÇALIŞMALAR CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Kırmızı-Beyazlı ekibin muhtemelen 18 Temmuz Cuma günü toplanarak Kahramanmaraş’ta çalışmalara başlayacağını da kaydeden Kahveci, ay sonuna doğru da Ankara Kızılca Hamam veya Bolu Gerede de kampa gideceklerini söyledi. Kahveci şöyle devam etti:

“Transferi büyük bir titizlikle gerçekleştirdik. Anlaşmaya vardığımız futbolcuları bu hafta sonu tesislerimizde toplayıp, 10 günlük bir süreçten sonra, kampa gideceğiz. Bu kadro ile kamuoyunun beklentisine en iyi şekilde cevap vereceğimize inanıyoruz. Bu arada 3.lige düştüğümüz için bazı gelirlerimiz kesildi. Bunu kapatmak için başka belediyemiz olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarından iş çevrelerimizden destek bekliyoruz .”

Takımın güçlenmesi için Kahramanmaraş milletvekilleri ile geçen hafta Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve bazı destek sözleri aldıklarını da ifade eden Kahveci, “Spor partiler üstü bir olay olarak görüyoruz. Bu nedenle şehrimizin tek profesyonel takımına herkesin destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.