Site Logo

Şahan'la neden anlaŞIlamIyor?

Kent spor kamuoyu teknik direktör konusunda gelişmeleri büyük bir merak ile beklerken, Kırmızı-Beyazlı ekip yönetimi ile Teknik Direktör Mehmet Şahan arasındaki anlaşmazlığın nedeninin para olduğu öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekip ile geçen sezon 1,5 yıllık anlaşma yapan Şahan, 2. ligdeki son 8 maçta takımın başında yer aldı.

Edinilen bilgilere göre, geçen yarım sezon için 100 bin YTL alan Mehmet Şahan ile 2008-2009 sezonu için ise 270 bin YTL’ye anlaşma yapıldığı öğrenildi. Sözleşmenin feshi için de karşılıklı feragat gerekir iken, önceki günkü görüşmede yönetim, takımın küme düşmesi nedeni ile bu sözleşmede yazılı bedeli veremeyeceklerini dile getirerek, Şahan’a 40 bin YTL peşin, 10 ay süre ile ayda 6 bin YTL maaş ve takımın da şampiyon olması halinde de 50 bin YTL prim teklifini sundu. Bu rakamlara hiç te sıcak bakmayan Mehmet Şahan’ın, sözleşmedeki bedeli almak için ısrarcı olurken, anlaşma sağlanmaması halinde ise bu parayı tahsil için hukuku haklarını kullanacağını ifade ettiği öğrenildi.

Takımın küme düşmesinin ardından yönetim ile hoca arasındaki anlaşmazlığını sadece paradan kaynaklandığını öğrenen taraftarlar ise; “Bu zorlu süreçte para değil de takımın yeniden geldiği yere çıkması önemli olmalıdır. Kahramanmaraşspor sevgisi para ile ölçülmez. Gerek yönetim gerek ise teknik direktör, para konusunda bir an önce uzlaşarak transfer çalışmalarına başlamalı ve bu takımı nasıl düşürdüler ise yeniden 2. lige çıkarmalıdırlar. Yoksa bu takıma yine yazık olur. O zaman da kimseye hesap veremezler” diye görüş belirttiler.

Kaynak: Ajans46